Dansen

Op maandag 26 september starten we weer met onze danslessen. In de eerste helft van het seizoen gaat het over 10 danslessen. Dit jaar kunnen we gebruik gaan maken van een zaal in het zorgcentrum Ruijschenbergh. Bij de hoofdingang word je opgevangen.

De danslessen beginnen om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Dus taxi tijdig bestellen. De danslessen worden verzorgd door Jan van den Eijnden. Ook staan onze geweldige vrijwilligers weer voor jullie klaar.

Wil je nog meedoen met het dansen meld je dan aan via kansplusgemert@hotmail.com. De kosten per 10 lessen bedragen 25 euro.

Ook zijn we nog op zoek naar dansvrijwilligers. Je danst als vrijwilliger samen met een verstandig beperkte partner. Je hoeft hiervoor absoluut geen danswonder te zijn. Het zijn geen moeilijke danspassen en alles wordt voorgedaan. Naast het gratis drankje dat je ontvangt tijdens de dansles ontvang je ook veel waardering en warmte van je danspartner. Voor meer informatie kun je bellen met Jan van den Eijden 06-10844651 of stuur een mail naar kansplusgemert@hotmail.com

Foto’s afdansen

Foto’s dansen – weer begonnen