Muziekgroep “Nooit Gedacht”

Muziekgroep Nooit Gedacht bestaat uit ruim 45 enthousiaste muzikanten. Zij verzorgen meerdere keren per jaar een optreden in de verschillende regio’s. Voor de begeleiding van de muzikanten staat een groot aantal vrijwilligers klaar. Ook vinden er uitwisselingen plaats met andere orkesten en koren. Aan de mensen met een beperking wordt les gegeven. Hiervoor wordt een aangepaste kleurmuziekmethode gebruikt die uitstekend werkt bij onze muzikanten. Voor meer informatie kunt u terecht op de eigen website van Nooit Gedacht.

Muziekgroep “Nooit Gedacht” is opgericht in februari 1987 en ressorteert onder de Stichting Ontspanning Zorgenkinderen van Kansplus regio Gemert. Het Groot Orkest van Nooit Gedacht telt momenteel 45 enthousiaste muzikanten en 28 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de repetities en optredens altijd goed verlopen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek, waarbij natuurlijk de songs van Jan Smit, Frans Bauer, Nick & Simon en Guus Meeuwis niet ontbreken. Verder heeft  “Nooit Gedacht” binnen het orkest een drumband die zelfstandig kan fungeren. Voor meer informatie over muziekgezelschap Nooit Gedacht kunt u gaan naar de website: www.muziekgroepnooit-gedacht.nl of naar Facebook Nooit Gedacht.

Activiteiten en lessen van Nooit Gedacht worden o.a. financieel ondersteund door de Vrienden van Nooit Gedacht. Daarnaast wordt regelmatig subsidie verleend door het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

Foto’s terras concert Nooit Gedacht