Activiteiten derden

Prikkelarme kermis Beek en Donk

In het weekend van 9 en 10 september 2017 is er kermis in Beek en Donk op het Piet van Thielplein. Op zondag vindt de prikkelarme kermis plaats, de kermisattracties tussen 12.30u en 14.00u worden speciaal aangepast met minder harde geluiden, minder knipperlichten en aangepaste snelheid van de attracties. Er zijn ook kundige vrijwilligers aanwezig.

Snoezelland Deurne

Snoezelland in Deurne is een ontspannings- en activiteitenruimte voor o.a. mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De ruimte is genaamd: Snoezelland. Het is mogelijk om de ruimte met je eigen begeleiding, of met begeleiding te huren. Op www.snoezelland.nl  of Snoezelland Facebook kun je alle informatie vinden.

Toneelvoorstelling Mariahout

Zoals elk jaar brengt Toneelvereniging Mariahout een aantal voorstellingen in het theater. Onze volwassenenproductie voor 2017 is De Kleine Prins! De Kleine Prins is te zien in Openluchttheater Mariahout op: 
Zaterdag 9 september om 20.00 uur,
Zondag 17 september om 14.30 uur en op
Zaterdag 23 september om 20.00 uur.

Meer informatie over de voorstelling vindt u op; Toneelvereniging Mariahout Volwassenproductie

Scouting Leonardus Helmond

Wij zijn de Esta’s een groep kinderen van 6 tot 14 met een verstandelijke beperking, van Scouting Leonardus uit Helmond. Elke woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur draaien wij groep op een prachtige locatie inHelmond aan de rand van natuurgebied de Bundertjes. 

Wat voor activiteiten doen de Esta’s zoal?

Sportspelen, Speurtochten, naar de bossen, bak- en knutselavonden, binnenspelen, quiz, bezoek aan de kinderboerderij, bezoek aan de natuurtuin, weekendje weg, zomerkamp.Maar centraal staat bij de Esta’s gezelligheid, sociale contacten, goede begeleiding van ervaren mensen, coaching en ontwikkeling.  Op de website van Scouting Leonardus www.scoutingleonardus.nl kun je meer informatie vinden (onder groepspagina’s).

Muziekfeest (gratis entree)

Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt in buurthuis Mariahout een grandioos muziekfeest georganiseerd speciaal voor mensen met een beperking. Bekende artiesten als Carlos Donkers, De Milka’s, De Velt Op en Party Jockey Tim treden hierop. Van 13.30u tot 17.00u en gratis entree.